Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Maissi, pakaste (Spar) 200g40g44kcal1.7g7.8g0.9g0g
Lihapulla 1kpl/15g150g360kcal22.5g14.1g22.5g0.9g
Makaroni, tumma 120g432kcal16.2g78.8g3.6g7.1g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4g11kcal0.4g0.3g0.9g0g
Turun sinappi, mieto16g30kcal0.8g4.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g2285kcal96g319.4g59.6g28.6g
Valittu annoskoko1260g1142kcal48g159.7g29.8g14.3g
Annoskoko puolitettuna630g571kcal24g79.9g14.9g7.2g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735