Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g400g80kcal5.2g12g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Katkarapu 270g185kcal39g0g3g0g
Herne 120g83kcal6.1g11.2g0.5g3.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Spagetti 500g1637kcal50.9g332g5.5g16.8g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g10g39kcal3.3g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2663g4397kcal212g716.2g60.6g42.6g
Valittu annoskoko1332g2198kcal106g358.1g30.3g21.3g
Annoskoko puolitettuna666g1099kcal53g179.1g15.2g10.7g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844