Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kermainen lohikeitto

Kuori ja hienonna sipuli.

Halkaise purjo ja huuhtele.

Leikkaa viipaleiksi.

Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat.

Sulata rasva kattilaan ja lisää joukkoon kasvikset.

Kääntele muutama minuutti.

Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita.

Kaada joukkoon kiehuva vesi ja liemikuutiot ja maustepippuri.

Keitä kasviksia kunnes ovat lähes kypsiä.

Lisää joukkoon pakaste lohikuutiot ja ruokakerma.

Keitä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 28g199kcal0.1g0g22.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 22g67kcal2.2g7.5g3.1g0.2g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)400g480kcal80g0g14g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200g170kcal2g7g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g2711kcal193.6g212.6g109.4g22.8g
Valittu annoskoko2440g1356kcal96.8g106.3g54.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna1220g678kcal48.4g53.2g27.4g5.7g
Arvot/100g100g56kcal4g4.4g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180904