Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g50g160kcal26g14g0.3g8g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g4g36kcal0g0g4g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)500g150kcal5g20g2g1g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g100g60kcal0.9g5.2g4g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g974kcal70.8g109g21.4g24.8g
Valittu annoskoko876g487kcal35.4g54.5g10.7g12.4g
Annoskoko puolitettuna438g244kcal17.7g27.3g5.4g6.2g
Arvot/100g100g56kcal4g6.2g1.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181109