Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 525g201kcal5.2g36.2g1g13.1g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Ruokaöljy keskiarvo 25g216kcal0g0g24.5g0g
Paistijauheliha 10%699g1189kcal139.9g0g69.9g0g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Riisi tumma 297g1037kcal20.8g214g6.8g11.9g
Timjami 1.7g4.9kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Persilja 8.7g2.4kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g5482kcal338.6g516.8g214g56.8g
Valittu annoskoko1680g2741kcal169.3g258.4g107g28.4g
Annoskoko puolitettuna840g1371kcal84.7g129.2g53.5g14.2g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327