Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 674g259kcal6.7g46.5g1.3g16.9g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Ruokaöljy keskiarvo 32g278kcal0g0g31.4g0g
Paistijauheliha 10%899g1528kcal179.8g0g89.9g0g
Kasvisliemikuutio 25g75kcal2.3g3.3g5.8g0.4g
Riisi tumma 382g1333kcal26.7g275.1g8.8g15.3g
Timjami 2.2g6.4kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g7048kcal435.2g664.2g275.4g73.2g
Valittu annoskoko2160g3524kcal217.6g332.1g137.7g36.6g
Annoskoko puolitettuna1080g1762kcal108.8g166.1g68.9g18.3g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327