Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 150g58kcal1.5g10.3g0.3g3.7g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ruokaöljy keskiarvo 7g62kcal0g0g7g0g
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Riisi tumma 85g296kcal5.9g61.1g2g3.4g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1566kcal96.6g147.2g61.4g16.2g
Valittu annoskoko480g783kcal48.3g73.6g30.7g8.1g
Annoskoko puolitettuna240g392kcal24.2g36.8g15.4g4.1g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.3g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327