Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 225g86kcal2.2g15.5g0.4g5.6g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Ruokaöljy keskiarvo 11g93kcal0g0g10.5g0g
Paistijauheliha 10%300g510kcal59.9g0g30g0g
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Riisi tumma 127g445kcal8.9g91.7g2.9g5.1g
Timjami 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Persilja 3.7g1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2350kcal145.2g221.4g91.8g24.4g
Valittu annoskoko720g1175kcal72.6g110.7g45.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna360g587kcal36.3g55.4g23g6.1g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327