Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 300g115kcal3g20.7g0.6g7.5g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Ruokaöljy keskiarvo 14g124kcal0g0g14g0g
Paistijauheliha 10%400g679kcal79.9g0g40g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Riisi tumma 170g593kcal11.9g122.3g3.9g6.8g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g3133kcal193.4g295.6g122.6g32.6g
Valittu annoskoko960g1566kcal96.7g147.8g61.3g16.3g
Annoskoko puolitettuna480g783kcal48.4g73.9g30.7g8.2g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327