Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g100g360kcal28g2g27g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g250g640kcal45g8g47.5g1.3g
Ranskankerma Valio120g336kcal3g4.2g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g3613kcal234.6g30.4g283.8g2.6g
Valittu annoskoko1000g1807kcal117.3g15.2g141.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna500g903kcal58.7g7.6g71g0.7g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357