Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g113g405kcal31.5g2.3g30.4g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 371g530kcal46.4g1.1g38.1g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g281g720kcal50.6g9g53.4g1.4g
Ranskankerma Valio135g378kcal3.4g4.7g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g4065kcal263.8g34.2g319.4g2.8g
Valittu annoskoko1125g2033kcal131.9g17.1g159.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna563g1016kcal66g8.6g79.9g0.7g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357