Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g13g45kcal3.5g0.3g3.4g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g31g80kcal5.6g1g5.9g0.2g
Ranskankerma Valio15g42kcal0.4g0.5g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g452kcal29.4g3.8g35.4g0.4g
Valittu annoskoko125g226kcal14.7g1.9g17.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna63g113kcal7.4g1g8.9g0.1g
Arvot/100g100g181kcal11.8g1.5g14.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357