Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g125g450kcal35g2.5g33.8g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 413g588kcal51.6g1.2g42.3g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g313g800kcal56.3g10g59.4g1.6g
Ranskankerma Valio150g420kcal3.8g5.3g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4517kcal293.4g38g355g3.2g
Valittu annoskoko1250g2258kcal146.7g19g177.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna625g1129kcal73.4g9.5g88.8g0.8g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357