Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g150g540kcal42g3g40.5g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g375g960kcal67.5g12g71.3g1.9g
Ranskankerma Valio180g504kcal4.5g6.3g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g5420kcal351.8g45.6g425.8g3.8g
Valittu annoskoko1500g2710kcal175.9g22.8g212.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna750g1355kcal88g11.4g106.5g1g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357