Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g175g630kcal49g3.5g47.3g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 578g824kcal72.2g1.7g59.2g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g438g1120kcal78.8g14g83.1g2.2g
Ranskankerma Valio210g588kcal5.3g7.4g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g6324kcal410.6g53.2g496.8g4.4g
Valittu annoskoko1750g3162kcal205.3g26.6g248.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna875g1581kcal102.7g13.3g124.2g1.1g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357