Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g200g720kcal56g4g54g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g500g1280kcal90g16g95g2.5g
Ranskankerma Valio240g672kcal6g8.4g67.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g7227kcal469g60.8g567.6g5g
Valittu annoskoko2000g3614kcal234.5g30.4g283.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna1000g1807kcal117.3g15.2g141.9g1.3g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357