Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g225g810kcal63g4.5g60.8g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 743g1059kcal92.8g2.2g76.1g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g563g1440kcal101.3g18g106.9g2.8g
Ranskankerma Valio270g756kcal6.8g9.5g75.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g8130kcal527.8g68.4g638.8g5.6g
Valittu annoskoko2250g4065kcal263.9g34.2g319.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna1125g2033kcal132g17.1g159.7g1.4g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357