Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g25g90kcal7g0.5g6.8g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g63g160kcal11.3g2g11.9g0.3g
Ranskankerma Valio30g84kcal0.8g1.1g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g903kcal58.8g7.6g71.2g0.6g
Valittu annoskoko250g452kcal29.4g3.8g35.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna125g226kcal14.7g1.9g17.8g0.2g
Arvot/100g100g181kcal11.8g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357