Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g250g900kcal70g5g67.5g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 825g1177kcal103.1g2.5g84.6g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g625g1600kcal112.5g20g118.8g3.1g
Ranskankerma Valio300g840kcal7.5g10.5g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9034kcal586.2g76g709.8g6.2g
Valittu annoskoko2500g4517kcal293.1g38g354.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2259kcal146.6g19g177.5g1.6g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357