Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g300g1080kcal84g6g81g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g750g1920kcal135g24g142.5g3.8g
Ranskankerma Valio360g1008kcal9g12.6g100.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g10840kcal703.6g91.2g851.6g7.6g
Valittu annoskoko3000g5420kcal351.8g45.6g425.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna1500g2710kcal175.9g22.8g212.9g1.9g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357