Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g350g1260kcal98g7g94.5g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1155g1648kcal144.4g3.5g118.4g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g875g2240kcal157.5g28g166.3g4.4g
Ranskankerma Valio420g1176kcal10.5g14.7g117.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g12647kcal820.8g106.4g993.6g8.8g
Valittu annoskoko3500g6324kcal410.4g53.2g496.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna1750g3162kcal205.2g26.6g248.4g2.2g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357