Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g38g135kcal10.5g0.8g10.1g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g94g240kcal16.9g3g17.8g0.5g
Ranskankerma Valio45g126kcal1.1g1.6g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g1355kcal88g11.6g106.4g1g
Valittu annoskoko375g678kcal44g5.8g53.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna188g339kcal22g2.9g26.6g0.3g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357