Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g400g1440kcal112g8g108g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g1000g2560kcal180g32g190g5g
Ranskankerma Valio480g1344kcal12g16.8g134.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g14454kcal938g121.6g1135.4g10g
Valittu annoskoko4000g7227kcal469g60.8g567.7g5g
Annoskoko puolitettuna2000g3614kcal234.5g30.4g283.9g2.5g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357