Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g450g1620kcal126g9g121.5g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1485g2118kcal185.6g4.5g152.2g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g1125g2880kcal202.5g36g213.8g5.6g
Ranskankerma Valio540g1512kcal13.5g18.9g151.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g16261kcal1055.2g136.8g1277.4g11.2g
Valittu annoskoko4500g8130kcal527.6g68.4g638.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna2250g4065kcal263.8g34.2g319.4g2.8g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357