Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g500g1800kcal140g10g135g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1650g2354kcal206.3g5g169.1g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g1250g3200kcal225g40g237.5g6.3g
Ranskankerma Valio600g1680kcal15g21g168g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18067kcal1172.6g152g1419.2g12.6g
Valittu annoskoko5000g9034kcal586.3g76g709.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4517kcal293.2g38g354.8g3.2g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357