Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g63g225kcal17.5g1.3g16.9g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 206g294kcal25.8g0.6g21.1g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g156g400kcal28.1g5g29.7g0.8g
Ranskankerma Valio75g210kcal1.9g2.6g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2258kcal146.6g19g177.4g1.6g
Valittu annoskoko625g1129kcal73.3g9.5g88.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna313g565kcal36.7g4.8g44.4g0.4g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357