Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g75g270kcal21g1.5g20.3g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g188g480kcal33.8g6g35.6g0.9g
Ranskankerma Valio90g252kcal2.3g3.2g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g2710kcal176g22.8g213g1.8g
Valittu annoskoko750g1355kcal88g11.4g106.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna375g678kcal44g5.7g53.3g0.5g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357