Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g88g315kcal24.5g1.8g23.6g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 289g412kcal36.1g0.9g29.6g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g219g560kcal39.4g7g41.6g1.1g
Ranskankerma Valio105g294kcal2.6g3.7g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g3162kcal205.2g26.8g248.4g2.2g
Valittu annoskoko875g1581kcal102.6g13.4g124.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna438g791kcal51.3g6.7g62.1g0.6g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357