Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen400g520kcal68g8g32.8g0.4g
Auringonkukkaöljy (100g)10g88kcal0g0g10g0g
Amerikan Pekoni filee, HK180g288kcal37.8g0.5g162g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)150g128kcal1.5g5.3g10.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g137g82kcal0.5g20.6g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1754g2212kcal215.6g68.8g430.8g4.6g
Valittu annoskoko877g1106kcal107.8g34.4g215.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna439g553kcal53.9g17.2g107.7g1.2g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181672