Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka50g440kcal0g0g50g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki100g56kcal8.5g5g0.2g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g100g177kcal0.2g9.8g0.2g0g
Mustikka300g100kcal1.5g19.2g1.2g9.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)50g185kcal7g27.5g4g5.5g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g4585kcal102.8g646g138.4g44.6g
Valittu annoskoko1036g2293kcal51.4g323g69.2g22.3g
Annoskoko puolitettuna518g1146kcal25.7g161.5g34.6g11.2g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956