Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)250g200kcal8.5g30g5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 250g114kcal7.5g12g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala150g480kcal22.5g88.5g3.9g15g
Ruokasuola jodioitu 7g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g30g222kcal0g0g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1714g2521kcal118.8g265.8g108.4g30g
Valittu annoskoko857g1260kcal59.4g132.9g54.2g15g
Annoskoko puolitettuna429g630kcal29.7g66.5g27.1g7.5g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181979