Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 490g268kcal7.8g64.2g0.8g4.2g
Kananmuna kuoreton 578g824kcal72.2g1.7g59.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g175g630kcal49g3.5g47.2g0g
Voi 53g381kcal0.6g0.2g42.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2590g4206kcal259.2g139.2g299.8g8.4g
Valittu annoskoko1295g2103kcal129.6g69.6g149.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna648g1052kcal64.8g34.8g75g2.1g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182023