Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 700g383kcal11.1g91.8g1.2g6g
Kananmuna kuoreton 825g1177kcal103.1g2.5g84.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g250g900kcal70g5g67.5g0g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3700g6009kcal370.2g199.2g428.6g12g
Valittu annoskoko1850g3004kcal185.1g99.6g214.3g6g
Annoskoko puolitettuna925g1502kcal92.6g49.8g107.2g3g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182023