Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 350g192kcal5.6g45.9g0.6g3g
Kananmuna kuoreton 413g588kcal51.6g1.2g42.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g125g450kcal35g2.5g33.7g0g
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1850g3004kcal185.2g99.4g214.2g6g
Valittu annoskoko925g1502kcal92.6g49.7g107.1g3g
Annoskoko puolitettuna463g751kcal46.3g24.9g53.6g1.5g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182023