Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g505g606kcal85.8g8.1g24.7g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g199g149kcal10.9g23.9g1g0g
Hillosipulisäilyke 53g26kcal0.6g5g0.1g0.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g53g39kcal2.4g6.8g0.1g0g
Porkkana 98g32kcal0.6g5.4g0.2g2.5g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.5g2.7g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g2476kcal209.2g126.8g121.4g15.6g
Valittu annoskoko1188g1238kcal104.6g63.4g60.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna594g619kcal52.3g31.7g30.4g3.9g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457