Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g673g807kcal114.4g10.8g33g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g265g199kcal14.6g31.8g1.3g0g
Hillosipulisäilyke 70g34kcal0.8g6.6g0.1g1.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70g52kcal3.2g9g0.1g0g
Porkkana 130g43kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g3301kcal279g168.6g161.8g20.6g
Valittu annoskoko1584g1651kcal139.5g84.3g80.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna792g825kcal69.8g42.2g40.5g5.2g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457