Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g841g1009kcal143g13.5g41.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g332g249kcal18.2g39.8g1.7g0g
Hillosipulisäilyke 88g43kcal1g8.3g0.2g1.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g88g65kcal3.9g11.3g0.2g0g
Porkkana 163g53kcal1g9g0.3g4.1g
Lanttu 250g72kcal2.5g11.5g0.8g4.5g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Rypsiöljy 56g498kcal0g0g56.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g4127kcal348.4g211g202.4g25.8g
Valittu annoskoko1980g2064kcal174.2g105.5g101.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna990g1032kcal87.1g52.8g50.6g6.5g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457