Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g1009g1211kcal171.6g16.1g49.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g398g299kcal21.9g47.8g2g0g
Hillosipulisäilyke 105g51kcal1.2g10g0.2g1.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g105g78kcal4.7g13.6g0.2g0g
Porkkana 195g64kcal1.2g10.9g0.4g5g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Rypsiöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g4952kcal418.4g253.4g242.8g31.2g
Valittu annoskoko2376g2476kcal209.2g126.7g121.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna1188g1238kcal104.6g63.4g60.7g7.8g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457