Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g1178g1413kcal200.2g18.8g57.7g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g464g348kcal25.5g55.7g2.3g0g
Hillosipulisäilyke 123g60kcal1.4g11.6g0.2g2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g123g91kcal5.5g15.8g0.2g0g
Porkkana 228g75kcal1.4g12.7g0.5g5.8g
Lanttu 350g101kcal3.5g16.1g1.1g6.3g
Valkosipuli 53g57kcal4.2g8.6g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Rypsiöljy 79g697kcal0g0g78.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g5778kcal488g295.4g283g36.4g
Valittu annoskoko2772g2889kcal244g147.7g141.5g18.2g
Annoskoko puolitettuna1386g1444kcal122g73.9g70.8g9.1g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457