Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g1346g1615kcal228.8g21.5g65.9g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g531g398kcal29.2g63.7g2.7g0g
Hillosipulisäilyke 140g68kcal1.7g13.3g0.3g2.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Porkkana 260g85kcal1.6g14.5g0.5g6.6g
Lanttu 401g116kcal4g18.4g1.2g7.2g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Rypsiöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g6603kcal557.8g337.8g323.6g41.4g
Valittu annoskoko3168g3301kcal278.9g168.9g161.8g20.7g
Annoskoko puolitettuna1584g1651kcal139.5g84.5g80.9g10.4g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457