Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g1514g1817kcal257.4g24.2g74.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g597g448kcal32.8g71.6g3g0g
Hillosipulisäilyke 158g77kcal1.9g14.9g0.3g2.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g158g117kcal7.1g20.3g0.3g0g
Porkkana 293g96kcal1.8g16.3g0.6g7.5g
Lanttu 451g130kcal4.5g20.7g1.4g8.1g
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Rypsiöljy 101g897kcal0g0g101.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g7428kcal627.4g379.6g364.2g46.6g
Valittu annoskoko3564g3714kcal313.7g189.8g182.1g23.3g
Annoskoko puolitettuna1782g1857kcal156.9g94.9g91.1g11.7g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457