Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g168g202kcal28.6g2.7g8.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g66g50kcal3.6g8g0.3g0g
Hillosipulisäilyke 18g8.5kcal0.2g1.7g0g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g825kcal69.6g42.4g40.4g5.2g
Valittu annoskoko396g413kcal34.8g21.2g20.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna198g206kcal17.4g10.6g10.1g1.3g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.4g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457