Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g1682g2019kcal286g26.9g82.4g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g663g498kcal36.5g79.6g3.3g0g
Hillosipulisäilyke 175g85kcal2.1g16.6g0.3g2.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g175g130kcal7.9g22.6g0.4g0g
Porkkana 325g106kcal2g18.1g0.7g8.3g
Lanttu 501g144kcal5g23g1.5g9g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.5g1.6g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Rypsiöljy 113g996kcal0g0g112.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g8253kcal697.4g422g404.4g52g
Valittu annoskoko3960g4127kcal348.7g211g202.2g26g
Annoskoko puolitettuna1980g2063kcal174.4g105.5g101.1g13g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457