Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g336g403kcal57.1g5.4g16.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g133g99kcal7.3g15.9g0.7g0g
Hillosipulisäilyke 35g17kcal0.4g3.3g0.1g0.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1582g1649kcal139.2g84.2g81g10.4g
Valittu annoskoko791g824kcal69.6g42.1g40.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna396g412kcal34.8g21.1g20.3g2.6g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457