Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Askon piirakka

1 voitaikina
3dl vehnäjauhoja
125g margariinia
5 rkl vettä
tee kaksi annosta
nypi voi ja jauhot lisää vesi pyöritä palloksi ja laita noin tunniksi jää kaappiin.

Kauli molemmat levyksi.

Tee peruna muusi tai käytä jauhetta
paista sipuli ja jauheliha lisää mausteet maun mukaan ja flora ruokakerma.

Sekoita kaikki aineet keskenään.

Voitele vuoka laita toinen kaulittu taikina vuuan pohjalle niin että reuna peittyy laita peruna-jauhelihaseos ja päälle toinen voitaikina levy.

Voitele munalla ja laita uuniin 200 astetetta ja noin 30-40min kunnes väri on kauniin vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2217 grammaa

1180
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Margariini, Pirkka150g1080kcal1.5g1.5g120g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Perunamuusi800g636kcal12.8g96.8g21.6g6.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g200g120kcal2g9g8g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4434g8208kcal266.6g770.2g443g46g
Valittu annoskoko2217g4104kcal133.3g385.1g221.5g23g
Annoskoko puolitettuna1109g2052kcal66.7g192.6g110.8g11.5g
Arvot/100g100g185kcal6g17.4g10g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182468