Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g200g480kcal22g6g40g0.4g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g150g66kcal3.3g12g0.4g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g150g41kcal1.3g7.5g0.4g3.9g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)10g72kcal0.1g0.4g8g0g
Chili mausteseos, Old El Paso2g5.6kcal0.2g1g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g200g40kcal2.2g5.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2509g1453kcal60.2g69.6g101.6g10.2g
Valittu annoskoko1255g727kcal30.1g34.8g50.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna627g363kcal15.1g17.4g25.4g2.6g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577