Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g23g21kcal0.7g0.8g1.6g0.2g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g333g800kcal36.7g10g66.6g0.7g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g250g110kcal5.5g20g0.7g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g250g68kcal2.2g12.5g0.7g6.5g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)17g120kcal0.2g0.7g13.3g0g
Chili mausteseos, Old El Paso3.3g9kcal0.3g1.6g0.2g0g
Basilika, kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0g0.3g
Mustapippuri, annos 1g0.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g333g67kcal3.7g9.7g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4180g2421kcal100.2g116g169g17g
Valittu annoskoko2090g1211kcal50.1g58g84.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna1045g605kcal25.1g29g42.3g4.3g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577