Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1166g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g33g29kcal1g1.1g2.3g0.2g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g467g1120kcal51.3g14g93.3g0.9g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g350g154kcal7.7g28g1g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g350g95kcal3.1g17.5g1g9.1g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)23g168kcal0.2g0.9g18.7g0g
Chili mausteseos, Old El Paso4.7g13kcal0.4g2.3g0.3g0g
Basilika, kuivattu 1.2g3kcal0.2g0.2g0g0.5g
Mustapippuri, annos 1g1.2g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g467g93kcal5.1g13.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5852g3389kcal139.8g162g237.2g23.6g
Valittu annoskoko2926g1695kcal69.9g81g118.6g11.8g
Annoskoko puolitettuna1463g847kcal35g40.5g59.3g5.9g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577