Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g37g34kcal1.1g1.3g2.6g0.3g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g533g1280kcal58.6g16g106.6g1.1g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g400g176kcal8.8g32g1.2g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g400g108kcal3.6g20g1.2g10.4g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)27g192kcal0.3g1.1g21.3g0g
Chili mausteseos, Old El Paso5.3g15kcal0.4g2.6g0.3g0g
Basilika, kuivattu 1.3g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Mustapippuri, annos 1g1.3g3.1kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g533g107kcal5.9g15.5g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6688g3873kcal160g185.6g271g27g
Valittu annoskoko3344g1937kcal80g92.8g135.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna1672g968kcal40g46.4g67.8g6.8g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577