Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g42g38kcal1.3g1.5g2.9g0.3g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g600g1439kcal66g18g120g1.2g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g450g198kcal9.9g36g1.3g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g450g122kcal4g22.5g1.3g11.7g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)30g216kcal0.3g1.2g24g0g
Chili mausteseos, Old El Paso6g17kcal0.5g2.9g0.4g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g600g120kcal6.6g17.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7524g4358kcal180.2g208.8g305.2g30.4g
Valittu annoskoko3762g2179kcal90.1g104.4g152.6g15.2g
Annoskoko puolitettuna1881g1089kcal45.1g52.2g76.3g7.6g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577